عضویت در سایت ورود

Login

نام كاربري
رمز عبور
ياداوري
بازيابي رمز عبور!
بازيابي نام كاربري!

عضویت در سایت

فيلدهاي ضروري *
نام
نام كاربري
رمز عبور
Verify password
ايميل
Verify email

آموزش اصول امنیتی آنلاین

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 


گرچه امروزه یک شکاف عمیقی بین والدین و فرزندان از لحاظ اطلاعات کامپیوتری و اینترنتی وجود دارد، اما والدین با رعایت چند نکته ساده و آموزش آن‌ها به فرزندان می‌توانند تا حدود زیادی فرزندان خود را از خطرات ناشی از فضای مجازی به دور نگهدارند. در اینجا برخی از آموزش‌های اساسی که والدین می‌توانند به فرزندان خود ارائه دهند ذکر می‌شود.

 
تشویق بچه‌ها برای حفظ  رمز عبور خود:
با توجه به مطالعه‌ای که توسط گروه Teenangels صورت گرفته 75 درصد از کودکان 9-8 ساله و 66 درصد از دختران 12-7 ساله رمز عبور خود را با شخص دیگری به اشتراک گذاشته‌اند.
اولین قانون امنیت اینترنت این است که: کلمه عبور خود را مخفی نگهدارید. تشویق کودکان به حفظ رمز عبور خود تا حدود بسیار زیاد از اطلاعات شخصی آنها محافظت می کند.
در زیر برخی از قوانین بسیار مهمی که بچه‌ها باید بدانند ارائه شده است:
 
1)آیا رمز عبور خود را از دیگران مخفی نموده‌اند؟ حتی از دوستان خود.
 
2)حفاظت از رمزهای عبور ثبت شده. باید از کودکان خود بخواهیم رمزهای عبور خود را در کیف مدرسه یا کیف پول خود نگه ندارند یا حتی الامکان آنها را به طور کامل مخفی کنند.
 
3)هرگز رمز عبور خود را با یک درخواست از طریق ای‌میل یا پیام کوتاه به کسی ارسال نکنند. این موضوع حتی شامل درخواست از وب‌سایت‌های مورد اعتماد نیز می‌باشد چون افراد کلاه‌بردار معمولا با استفاده از نام‌ها و آرم‌های جعلی (فیشینگ) برای دسترسی به اطلاعات شخصی اقدام می‌کنند.
 
4)از کلمه عبور یکسان برای حساب‌های کاربری خود در جاهای عمومی مثل کتابخانه مدرسه، کافی‌نت ها یا سایت کامپیوتر استفاده نکنند.


5)حتی الامکان دسترسی بچه‌های خود را به شبکه‌های اجتماعی محدود کنید چون ممکن است به راحتی در معرض خطرهایی نظیر کلاهبرداری‌های فیشینگ، فشارهای آنلاین (تهدیدات آنلاین) و شکارچیان اینترنتی قرار بگیرند.
 
6)در مورد تجارب خود با فرزندان صحبت کنید چون ممکن است فرزندان شما با هر چیز در اینترنت روبرو شوند و براحتی دچار اضطراب و ناراحتی شوند. آنها باید آموزش ببینند که به راحتی به هر پیامی جواب مثبت ندهند(ok) و به آنها آموزش دهید که با شما مشورت کنند.
 
7)به فرزندان خود آموزش دهید که با افراد غریبه در اینترنت هم کلام نشوند و در عوض با افرادی که از نظر شما قابل تأیید هستند در ارتباط باشند.
 
8)به فرزندان آموزش دهید که از نام کامل خود استفاده نکنند و به جای آن با یک نام مستعار مناسب در فضای مجازی ظاهر شوند و از انتخاب نام های نامناسب که ممکن است هر فردی را جذب کند اجتناب کنند.
 
9)از اطلاعات شخصی و پروفایل فرزندان خود به خوبی محافظت کنید به این دلیل که با استفاده از این اطلاعات به راحتی گروه های مختلف که ممکن است افراد ناشناس زیادی در آن باشند به طرف فرزندانتان کشیده شوند.
 
10)مراقب باشید فرزندان اطلاعات شخصی خود همانند نام مدرسه، محل زندگی، نام باشگاه و ... را در فضای مجازی به اشتراک نگذارند.
 
11)به فرزندان خود بگویید از قرار دادن عکس‌های خود و دوستان که دارای نشانه‌هایی از محل زندگی یا مدرسه خود هستند در فضای مجازی به شدت خودداری نمایند.
 
12)به فرزندان خود آموزش دهید که اگر در فضای مجازی تهدید شدند بهترین کار مشورت با پدر، مادر یا معلمین خود می‌باشد.
 
ارسال: مبین صباغی رستمی
 
 
شما اینجا هستید: Home مطالب آموزشی امنیت آموزش اصول امنیتی آنلاین